DETTE VAR PROGRAMMET FOR 2019. 2020 kommer snart 

Vi håper du kommer tidlig :)
16.30: Video av Tømmerdrift i Trøgstad. 
17.00: Mr.Pianoman 
18.00: Kornelia Sletten Haugen, Jon Langholen, Hillevi Risbråthe & Julie Ingeborg Engen.
19.00: Besøk fra Oslo universitetssykehus / Radiumhospitalet v/@Mathilde Haraldsen Normann. 
19.30: Kjell
20.00: Tryllekunstner og magiker Davido.
21.00: Daniel Sandvik
22.00: Kjell
23.00: Skuddsikker
00.00: On/Off
01.00: Ødegårds Trio

Vi gleder oss stort!

Obs! Det understrekes at det kan komme endringer og oppdateringer i programmet.Disse lokale øyeblikka! 

Fra høyre: banksjef  Lars Andrè Dingstad-Eriksen , Ole-Halvor Fossum & Jenni Vereide. Fotograf:  Leif Rune Grefsli .

Fra høyre: banksjef Lars Andrè Dingstad-Eriksen, Ole-Halvor Fossum & Jenni Vereide. Fotograf: Leif Rune Grefsli.

Det var et veldig rart øyeblikk i gjengen, når både telefonen og e-posten fra Trøgstad Sparebank tikket inn! Vi la vekt på i søknaden, at vi har et mål, som vi kommer til å jobbe intenst med i de 3 neste årene, og dette var noe dem stolt ville være bidragsytere til dem også. For noen øyeblikk, for noen viktige gaver/støttemidler det går an å få! Tusen hjertelig takk til Trøgstad Sparebank!

SAMMEN BYGGER VI LOKALMILJØET" står det, og det synes vi banken har vist godt at dem mener, i de siste årenes involveringer av alle slag! Tusen takk! <3

DEL SÅ OFTE OG MYE DU KAN :)


Strålende masker til superhelter

Fra Oslo Universitetssykehus Blogg om prosjektet vi støttet 2018.

Barn og unge som strålebehandles ved Oslo Universitetssykehus tilbys i dag de samme behandlingsmaskene som voksne pasienter. Vi ønsket en mulighet til å tilpasse det medisinske utstyret til det enkelte barn, ikke bare i form, men også i uttrykk. Derfor startet vi sommeren 2018 prosjektet «Strålende masker til Superhelter».

Se hva dere var med på, under fjorårets kveld❤ Merk dere årets dato 27. april. Fine givende mennesker!  Fra Båstad til…

Se hva dere var med på, under fjorårets kveld❤ Merk dere årets dato 27. april. Fine givende mennesker! Fra Båstad til…


Lørdag 27.april på Folkvang i Båstad braker det løs igjen.

Bekreftede artister så langt:

Smalltown Tommy
Kjell
Skuddsikker
Hillevi Risbråthe Kleppe
Julie Ingeborg Engen
Ødegårds Trio

Les mer på vår facebookside…


2018


80 000 i 2018!!!

Nå er vi med på å gjøre barn til superhelter!

Screenshot 2018-10-01 at 10.22.14.png

Som vanlig er vi ydmyke og utrolig stolte over hva vi får til med Fra Båstad Til Radiumen. I år samlet vi inn 80 000 kroner og vi har fått et dedikert prosjekt som pengene går til - Vi skaper superhelter!

Fra universitetssykehusets blogg:

“Barn og unge som strålebehandles ved Oslo Universitetssykehus bruker i dag de samme behandlingsmaskene som voksne pasienter. Dette ønsket vi å gjøre noe med, for barn er ikke små voksne. I disse dager starter vi derfor opp prosjektet «Strålende masker til Superhelter».

Screenshot 2018-10-01 at 10.26.00.png

Dette er vårt forskningsspørsmål. Og dette ønsket innsamlingsaksjonen frabaastadtil.no også. De ville bidra til at pasienter ved OUS, Radiumhospitalet, fikk gode opplevelser.”

Les hele saken på Oslo Universitetssykehus blogg her.


’Den tøffeste gutten’ har samlet inn over en halv million til kreftsaken

Når en har jobba med dette vakre og viktige eventyret en stund, så går det som regel sin vante gang uten noen særlige store ovveraskelser. 

Men, trur dere jaggu ikke vi har en liten en på lur til dere nå? Å joda! Det er en veldig givende vri som har kommet i kjølevannet av "Fra Båstad Til Radiumen ". Og det er vi stolte av å kunne si at dere kan lese mer om innpå artikkelen til Oslo universitetssykehus! Tusen hjertelig takk til alle som støtter oppunder "Fra Båstad til" på alle måter, dere er et knippe herlige mennesker! Tusen takk også til Margrethe Falch som laget den første artikkelen som seinere dro i gang alt dette. Hjertelig takk!

Mer om prosjektet vi støtter kommer forløpende! Følg med.
Kjell-Vidar Åhman TeigJenni VereideFredrik Vangsal & Ole Halvor Fossum


Tusen takk for i år!

Vi takker alle band og frivillige som igjen gjorde dette til en heidundrandes bygdefest der alt overskudd går direkte til Radiumhospitalet. Vi kommer tilbake med en liten oppsummering når støvet har lagt seg. Overskuddet blir som vanlig offentliggjort på sommer i bygda i Båstad 16.juni. Vi kanskje sees der.


Snart er det dags! Vi gleder oss stort. Håper du gjør det samme!


2017


22829680_1550779644965116_7335951083720425324_o.jpg

Kjære alle givanes og flotte mennesker der ute! Tusen takk!

Det har vært litt stille fra vår side i det siste, men hverdagen tar oss alle sammen. Fredrik og Jenni driver med master begge to, Kjell-Vidar er småbarnsfar og Ole Halvor driver med oppussing av hus og venter en liten jente i desember. Men vi gir oss ikke.

Vi har i dag overført 150.000kr til Radiumhospitalets Legater. Dette er overskuddet fra 2016 (100.000kr) og noe av overskuddet fra 2017 (80.000kr). Vi har bestemt oss for å måtte "holde igjen" litt penger slik at vi alltid vet vi har nok på konto til å betale regninger o.l. i forkant av hvert arrangement. Til syvende og sist vil alle pengene uansett gå til Radiumhospitalets Legater. Vi har i dag overført 50.000kr til pasientene, 50.000kr til kreftforskning og 50.000kr til hospitalformål. Igjen; TUSEN TUSEN TAKK for støtten dere gir. Alle bidrag hjelper, og vi setter så utrolig stor pris på det! <3

Et nytt år står snart for tur, og vi kliner til igjen; LØRDAG 28. april 2018 er det igjen duket for "Fra Båstad til"! Håper så mange som mulig holder av datoen <3 Mer informasjon kommer senere.

Ønsker alle der ute en fortsatt fin søndag! Ta vare på hverandre


Kjære allE!

Da har støvet lagt seg rundt vegga. Kjettingen er igjen hekta imellom steinene på Folkvang i det vi har sagt takk for oss for i år! Herlighet for en fin lørdagskveld det ble, herlighet for noen øyeblikk dere gir og skaper!

Vi føler for å takke en hel bråta med snille gode folk og vi begynner rett å slett her: 
Band og artister. Malin MöllerHåvard Lippestad & kyndig hjelpKjellTandem, DJ Magnus, Travellin Band, Peanøtthjerneforbundet og Smalltown Tommy!
Øyeblikkene dere skaper, stemningen dere lager og energinivået deres! Vi er stolte over å ha hatt dere på ei å samme scene på en å samme kvelden, og tru på oss når vi sier at lovordene hagler etter samtlige av dere!

PCI Security. Takk Roy Atle Skjørshammer KirkebyMorten DahlbakOle-Martin Grefslie for en trygg, trivelig, jordnær og stødig sikkerhet dere gir oss! Vi begynner å bli veldig, veldig glad i dere nå faktisk :)Vi håper at våre veier krysses igjen og døra på lokalet åpnes i samme retning i årene som kommer også! 

Smalltown Tommy, for alt av PA utstyr og hjelp til dette! Timene blir mange og vi er glad dere holder ut. 

Kjøkken, barpersonell og fixere. Elisabeth StrengenElisabeth Hovland ØiestadSnorre ØiestadMarianne Egeberg MortensenEven Vereideog Marie Charlotte Bergheim-HansenMerete MyhrerHans ÅmanBente Vereide og Gunnar Vereide!
Vi har ikke ord lenger for hvor glad vi er for at dere stiller opp på måten dere gjør. Ingenting er noe problem for denne gjengen, og vi er sjeleglad for at vi har dere med på laget. 

Sponsorer. Bunnpris BåstadVilla Lier InteriørBaastad Tre As , Elise Stalder og Innovi Trøgstad, Havnås Gamle Skole og Galleri 22 Hjem & Sjel for både mat, premier, kunst og arbeidskraft! Tusen hjertelig takk! 

Jenni Vereide! Festivalens dronning!
Vår egen bauta av ei "ta-i-et-tak-jente"! Tusen takk for at du holder ut, alt du gjør, alt du fikser, alt du ser til at går i orden og holder ved like. Uten deg hadde det ikke funka rett å slett!

Vi ser tilbake på en fest hvor vi har et inntrykk av at mange med oss koste seg særdeles godt, og det er akkurat sånn vi vil ha det denne kvelden. Vi håper hver og en av dere, tenker på og vet, at med en gang du har gått inn døra på Folkvang, kjøpt deg billett, så har du allerede vært med å gjort en forskjell for noen. Du er til hjelp for noen, du gir pengene dine rett avgårde til noe veldig bra og til mennesker som trenger det, sånn skikkelig.

Vi er ydmyke og stolte av at vi nå kan se tilbake på den sjette festen sammen med dere! 

TUSEN HJERTELIG TAKK SKAL DERE HA!

Fra Båstad til Radiumen 2017.
Ole Halvor Fossum, Jenni Vereide, Fredrik Vangsal og Kjell-Vidar ÅhmanTeig

Foto: Jenni Vereide og Marianne Egeberg Mortensen


17879948_1361362273906855_2261814755500156658_o.jpg

Programmet for festivalen 2017 er klart!

Dato: 22. april
Tid: 16.30 - 02.00
Sted: Folkvang Grendehus i Båstad

Vårens vakreste eventyr står igjen for døren og vi ønsker velkommen til Folkvang i Båstad nok en gang! 

Program er som følger: 
17.00 - Malin Møller
18.00 - Håvard Lippestad
19.15 - Kjell
21.00 - Tandem
22.15 - Travellin Band
23.15 - Smalltown Tommy
00.45 - Peanøtthjerneforbundet

Billetter kjøper du på her eller Bunnpris Båstad!

VELKOMMEN ♥


// NY ARTIST //

Vi gleder oss til svensk visesang med:

Malin Møller!

Foto: Ingar R Henden

Foto: Ingar R Henden

Programmet begynner allerede kl.17.00 med Malin Möller! Det blir svensk visesang som kommer til å røre selv den tøffeste i salen. 

Dette er Malin Möller: 
Svensk singer/songwriter bosatt i Halden. Skriver melankoliska sånger med inspiration från både fantasi och egna upplevelser.
Har spelat på gatorna i Nya Zeeland och varit trubadur på Gran Canaria. 

Følg gjerne og hør Malin på Facebook


// NY ARTIST //

Vi er stolte av å presentere et nytt band for årets Fra Båstad til! Venner og bekjente, gled dere til:

TANDEM!

Tandem er et nytt band med gamle venner og tekster på norsk om livet før døden. De har plassert seg omtrent midt i den lukrative delen av musikkbransjen, med organiske instrumenter (trommer, bass, gitar og slikt som de spillte på før i tiden. Red. anm), og synger om alle de hverdagslige tingene samfunnet forventer at du løser uten å klage, men som egentlig er både kjipt og skummelt.

Vi gleder oss stort over at disse gutta vil spille på årets Fra Båstad til!

Besøk Tandem på Facebook her.
2016


Kjære alle!

Kjære alle givanes feststemte sambygdinger, alle uttabygds og ellers det som elegant vandra inn dørene på Folkvang om lørdagen!

Vi tenkte å hive ut en liten hilsen til gode hjelpere! Dere er helt fantastiske og uten dere hadde det ikke vært no særlig til trivelig lag.

Vi ruller avgårde takke-toget som forhåpentligvis tøffer rundt til *ælle, som Kåre og Thoralf Skjennem ville sagt! Tusen takk for besøket nok en gang:-) 

Daniel Sandvik og Knut Wærstad Mindrebø, detta svinga fælt

The Swingville Bros,Dag Bøgeberg og Jon Esben Johnsen vi er veldig glad i dere og opptrednen deres om lørdagen var "på høgde med det tåffeste i utlandet", som en ivrig rockende gjest entusiastisk fikk ytra fram etter vel endt rockeshow! Vi kan trygt si på vegne av fryktelig mange av våre gjester at vi gleder oss til å se dere på en scene i nærheten snart igjen. 

Emma Midander og Armin Pendek, det var oss en rein glede å ha dere i Norge. Nå skal vi nyte tiden med video fra Stikla! You Rock

-SmallTown Tommy, Tommy Ovrum, Lars Erik Ness, Kristoffer Kværner tusen takk for lån av lydutstyr, og det meste på scena! Det trøkka bra i brøstet denne gangen også, her er undertegnede noget inhabil, men dette var litt av et show av dere

Benny Hanssen, det var en fryd å se deg på scenen, i ditt ess, oppi Båstad. Det var lett å se at du trivdes med mikrofon igjen:-)

-Rune Rudberg Band, dere tok kvelden, dere tok publikum og her var det jammen mye følelser i sving når han "sjølveste`n" Rune Rudberg var hjemme i Båstad igjen. 

-The Travellin`Band, Håkon Utstrand Hauer, Morten Hauer, Torgeir Flydal, Raymond Svendby, vi kan skrive en kontrakt på at dere alltid avslutter kvelden vår, dette blir bare bedre og bedre, villere og villere. Tusen takk skal dere ha!

Baren og Kiosken fikk masse skryt etter helgen, takket være Ole André Myhrvold, Elisabeth Strengen,Elisabeth Hovland Øiestad, , Marianne Egeberg Mortensen og Snorre Øistad. Dere hadde virkelig sving i sveiva, og detta gikk inn til topp karakterer fra *ælle hold. 

-Rainbow Event med Olav André Kåsa på Lyd og Christoffer Karlsrud Dahl, vi vet at døgn blir ekstremt lange og stressnivå er høyt med så mange innslag, men herlighet for en jobb dere la ned! TAKK!

Båstad Vel, Baastad Tre, Baastad Servicesenter, Gunnar og Bente VereideHans Åman(du er en proff barbygger nå & we love it), Berith Veiby Fossum, MikroMeyer for "Fra Båstad Til" ølet, Havnås Gamle Skole, Villa Lier,Galleri 22, Olberg Camping, Glenn-øyvind Teig, Terje Teig, Hilde Janson, Per Vangsal og Bjørg Vangsal, Morten Dahlbak, Nina Søreng, Kai Are Stave, Remi Hovland! TUSEN TAKK, til dere alle og enhver, dere er unike og det varmer oss langt inn i hjerterota at dere er med på laget

Til dere gjester, fytti katta, vi må bare strekke ut en god og varm handshake til dere alle og enhver. Tusen takk for at dere år etter år besøker oss, koser dere og deltar i det trivelige store vakre laget dette er blitt

Det rører oss at "Fra Båstad Til" har blitt det som det har blitt, etter å ha vært en ide i de seine nattetimer, en gang i tida inne på daværende Gegge`s Pub!

TUSEN TUSEN TAKK FOR NÅ

Vi sees vel til litt kunngjøring på sommer i bygda kanskje?

Til vi sees neste gang, ta vare på hverandre, vær venner og ha en riktig så god helg!

Vi er glad vi bor i verdens triveligste bygd! 

Stor vennlig hilsen fra Kjell-Vidar ÅhmanTeig, Jenni Vereide,Fredrik Vangsal og Ole Halvor Fossum.


Her er progammet!

Da er det endelig kommet tider på programmet også. Som du ser så har vi et svært så hektisk og fullspekket program. Vi begynner tidlig med bokbad, visesang, refleksjoner, melankoli og humor – både mye og god stemning.

Utover kvelden økes antall personer på scena, tempo og instrumenter, volum og vi avslutter vel som vanlig med ”åpen” scene og fullstendig bånn gass. Vi er stolte av årets program og gleder oss til å se deg på Folkvang.

Vi vet at det blir utsolgt, så det er bare å sikre deg billetter. Du vil vel ikke være en av de som ble stående på utsiden i fjor?
Sees på lørdag.


RUNE RUDBERG BAND SPELLER PÅ FRA BÅSTAD TIL RADIUMEN 2016

Rune & CO har kun hatt opptredener i mindre skala i Båstad den siste tiden. Med denne besetningen har han faktisk ikke spelt i Båstad før. Mange vil nok kalle han gallionsfiguren i Trøgstad, og det er absolutt ikke uten grunn. Dette er første gangen vi har en artist på scenen, som faktisk er oppvokst og hatt sine første 8 år av livet i 2 etg, rett over scena på folkvang. Her blir det mye trivelig historie å ta tak i! 

Med dette er det på tide å skrive navnet til den mest kjente og den mest profilerte artisten vi har hatt besøk av...På bandbussen til disse meget suksessfulle karene skinner alltid sola, og vi håper virkelig at sola steiker over Folkvang Samfunnshus lørdag 23/4.

Kjære alle sammen, hime i stuer, ved kontorpulter, med hammeren i neven, rattet i fanget og alle andre arbesplasser: 
Gi en stor applaus til RUNE RUDBERG BAND!!!

Vi er ydmykt takknemlige for at dere vil spille hos oss og virkelig få svingt i sveiva på 5-års juibelumet til "Fra Båstad Til".

Her kan det også være greit å nevne at billettene selges på Bunnpris i Båstad og på den nevnte Hoopla-siden vår her på nett! Så lenge det er billetter å oppdrive så klart.

 


Yeah, nok et artistslipp!

Daniel Sandvik skal sørge for særdeles god stemning i den "tidlige" avdelingen i år. VI kjenner han fra før og er blitt veldig glad i denna figuren etter å ha overværet hans opptredner på henholdsvis Sommer i bygda og også på Folkvang hos oss! 

Litt om Daniel : 
Den unge visesangeren i fra indre Østfold har i flere år reist rundt og underholdt folk og fe med sine egne og andres viser og har ingen ville leie han inn har han trukket på gata og stått der og presset sine viser på uskyldige forbipasserende.

Så har du ikke hørt denne hårete slubberten, så kan det hende du har sett han. Han er også en ivrig teater mann og har spilt i mange oppsetninger med UngdommensMusikkTeater og nå sist som fløter i nyoppsetningen av spellet om Engebret Soot. 

Men nå for tiden er han mest aktiv på skolebenken der han studerer drama og teaterkommunikasjon, med en plan om å prøve å kombinere sine to interesser. Så i fremtiden vil det nok komme flere forestillinger fra den krabaten, der han vil prøve å kombinere historiefortelling og visesang, og muligens et innslag av figurteater, hvem vet…Han rimer forøvrig like bra i sangene som i skjegget ! 


LISTEN UP DEAR FRIENDS!

IT`S TIME TO GO INTERNATIONAL!

PÅ ÅRETS "FRA BÅSTAD TIL" FÅR VI BESØK AV THE ONE AND ONLY EMMA MIDANDER!

Emma kommer fra Helsingborg, så hun har altså bare nesten 7 timer i bil sammen med sin gitarist og manager før hun kan kjøre inn i Båstad sentrum, for så og omsider svinge inn til scenen på Folkvang hvor vi tar henne vel imot. 

Hennes hjerte brenner for musikk, det kjenner man, og det ser man! Når hun ikke er med i Barbershop koret Pearls of The Sound, pleier hun sin solokarriere, noe vi gleder oss enormt til å dra nytte av i Båstad den Lørdag 23 april! For bare en uke siden gjorde hun et suverent intervju og en knallsterk opptreden i Svensk Radio (1t og 37 min uti programmet) og kanskje det er Folkvang i Båstad som blir Emma`s Rocket Launch inn i Norge?

Hun er nylig hjemme fra sitt tolvte (ja besøk nr 12) i Los Angeles, hvor hun og hennes musikksjanger "Rock with Feelings" trives fantastisk godt og ifølge henne selv er hennes hjem nr 2. Derfra tar hun med seg masse "rockande" inspirasjon til både tekster, melodier and life in general, og vi kan tydelig merke at det er en verdensvant kvinne vi får besøk av!

Spill låtene hennes på Spotify og gjør dere klare for The Independent Woman, Emma Midander!


Fra Båstad til Radiumen 2016 på Facebook

Endelig er ventetiden over. I 2016 feirer Fra Båstad Til… 
5-årsjubileum! Lørdag 23.april kl.17.00 er det atter duket for en heidundrandes bygdefest i hjertet av Østfold. Vi garanterer minst like godt stemning som på tidligere fester. 
I fjor var det helt utsolgt, og med alle de strålende artister, band og forfattere som stiller opp i år, så er vi helt sikre på gjentagelse. Du bør sikre deg billett tidlig. Bekreftet så lang er gamle kjenninger som ... Les mer på på Facebook


2015


God Jul Fra Båstad til...

Da har "Fra Båstad til" gitt bort sin hittil største julegave! I år har vi valgt å gi 50.000kr til kreftforskning og 50.000kr til pasientene. Tilsammen 100.000kr! Etter et veldig hyggelig møte med Jan Vincents Johannessen er vi sikre på at pengene våre går til det vi ønsker.

TUSEN TAKK til alle som har bidratt! Vi er evig takknemlige heart emoticon Riktig GOD JUL og GODT NYTT ÅR ønsker vi dere alle! Velkommen til "Fra Båstad til" 23. april 2016!

Hilsen Jenni, Fredrik, Ole Halvor og Kjell-Vidar ❄️


Overskuddsummen fra festivalen i april 2015 ble offentliggjort på Sommer i Bygda i Båstad av Jenni og Fredrik.

Overskuddsummen fra festivalen i april 2015 ble offentliggjort på Sommer i Bygda i Båstad av Jenni og Fredrik.

NY REKORD 2015

Kjære festivaldeltagere! Vi kan annonsere at "Fra Båstad til ... " 2015 har gått med 100.000kr i overskudd!

Disse pengene går uavkortet til Radiumhospitalet! TUSEN TAKK kjære kjære deltagere! Vi er så ubeskrivelig takknemlige for all støtte og bidrag. Det hadde ikke gått uten dere! Vi takker for i år og håper å se dere alle igjen på vårt 5-års jubileum neste år! 

- DU KAN FORTSATT GI GAVER TIL Fra båstad til...! 

KONTONR: 1207 09 35919 - TRØGSTAD SPAREBANK


Vi takker igjen for innsatsen! 

- Du kan fortsatt gi gaver til årets festival! 

kontonr: 1207 09 35919 - Trøgstad Sparebank

Fra komiteen, mandag 27.april 2015:

Det er i dag noen ennå litt slitne arrangører som forsøker å forfatte noen ord om helgas store begivenhet i Båstad!

Ord blir faktisk ganske fattige når "Fra Båstad Til" er blitt til nettopp detta vakre, viktige, inkluderende og begivenhetsrike trivlige bygde-laget vi ville det skulle bli! 

Når vi nå kan se tilbake på den fjerde festen på Folkvang er det med en sinnsyk fin følelse at vi kan si oss heidundranes fornøyd ! 

Det har aldri vært så mye gjester som nå, det har aldri vært så mange sceneinnslag som nå, og vi føler at stemninga har aldri vært så spesiell, så fin og så gjennomført GOD som nå!

Vi må få utrette den største takk til:
- alle gode medhjelpere, Vakthold(Morten Dahlbak ,Nina Søreng,Ole Martin Grefsli,May Terese Lilleåsen), Båstad Vel, Båstad Tre, Bunnpris Båstad, Villa Lier, Havnås Gamle Skole, Alle i Sentvedtkroken, Art of Print v/Pål Daglstrøm, Festutstyr v/Markus Molin Wang, Elisabeth, Dag og Elisabeth i baren, Hasse Åhman, Olav Kåsa, Lars Erik Ness, Tommy Ovrum, Kåre & Toralf Skjennem, Trygve Skaug, Camilla Wiig Revholt, Jørn Grepperud, Kjersti Karlsrud, Teig-Nielsen-Band, Ninni Jacobsen, Noldus v/Daniel Sandvik, Nuki v/Azra Nukicic, SmallTownTommy, Grukkedaln Cowboys og Travellin´Band! 
Dere var alle med å sette det perfekte preg på en lang kveld som gikk så bra som den kunne gå!

Og så, kjære gjester:
Kjære givanes gode fine gjester!!! 
TUSEN HJERTELIG TAKK for at akkurat dere kjøper billetter og kommer på denna tilstelningen. Fra øyeblikket dere kjøpte billetten deres har det allerede da vært deres bidrag på 250kr. Og med en gang dere var i baren eller i kiosken, så bidro dere ennå mer. 

Fra hver eneste ting vi hadde for salg, går en gitt (så stor som mulig) sum rett avgårde til Radiumhospitalet!

Som sagt, ord blir fattige når ting som dette omkranser oss! 
Vi gleder oss stort til å offentliggjøre resultatet og samtidig fortelle alle hvor mye vi kan gi avgårde , under Sommer i Bygda-Båstad Lør. 13. juni!
Igjen, TUSEN HJERTELIG TAKK TIL ABSOLUTT ALLE!!

En svær god og varm hilsen fra 
Kjell Vidar , Jenni , Fredrik og Ole Halvor


FOLVKANG I BÅSTAD